avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna seara, am și eu o problema..Vreau să mă mut in alt oraș unde am găsit și loc de muncă doar că actualul șef mă forțează să stau in preaviz trecandu.ma absent nemotivat ( chiar dacă nu s.a mai angajat nimeni de la începutul anului)..Pur și simplu nu vrea să mă lase să plec.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 18 Mai 2017
Și se trece în revisal și mă poate afecta nu?
In REVISAL va apare temeiul de drept al incetarii c.i.m. si, dupa caz, suspendarea c.i.m. pentru absente nemotivate (numai daca se va decide asa ceva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba VlaDuTzEnTzIcH VlaDuTzEnTzIcH Buna, Sunt angajat din 1 .11.13 perioada de proba e 90 zile cam au trecut, daca eu vreau sa plec o sa fie nevoie de preaviz? cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Demisie danny_alex danny_alex Lucrez la o societate la care ma aflu in concediu fara plata,in acte.Doresc sa inchei contractul de munca la aceasta societate. Care este procedura pe care ... (vezi toată discuția)
Plecare de la locul de munca ttudor1978 ttudor1978 Am o intrebare..si o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.Vreau sa plec de la locul de munca si u stiu cum sa procedez.Adica as vrea daca-mi puteti spune cum ... (vezi toată discuția)