avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reîntoarcerea la munca după ccc dar la alt angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reîntoarcerea la munca după ccc dar la alt angajator

Bună! Doresc sa îmi reiau activitatea și sa încep serviciul. Vreau sa ma angajez la alta firma fata de cea din care am întrat în C. C. C. Ce presupune acest lucru și care sunt pasi de urmat? Menționez ca, luna aceasta în 26 se termina C.c.c Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 18 Mai 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz :
- la angajatorul de unde ati intrat in CCC depuneti o cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si totodata de incetare a c.i.m. cu acordul partilor (art.55 lit.b din Codul muncii), cu aceeasi zi.

- la noul angajator incheiati c.i.m.
data inceperii activitatii = data incetarii vechiului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate din ccc IoDenisa IoDenisa Buna seara, Eu sunt in CCC din august 2014 si am optat pentru concediu de 2 ani, acum vreau sa imi reiau activitatea, mai devreme de perioada pentru care am ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu crestere copil Albescuioana Albescuioana Buna seara!sunt o mamica care tocmai termina concediu crestere copil(am nascut pe 20 mai 2012 si trebuie sa reiau activitatea pe 20 aprilie.eu nu am instiintat ... (vezi toată discuția)