avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie Copiii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie Copiii

Buna ziua,
Vreau sa cer alocatie pt copil din Romania, precizez ca noi locuim in Spania. Lucreaza doar sotul meu. Am inteles ca as avea nevoie de un formular E411. Imi puteti da mai multe detalii despre ce ar trebui sa fac, de unde i-au formularul? Aici mi s-a spus ca trebuie sa il aduc din Romania sa il prezint autoritatiilor spaniole dupa care ei imi vor da alt formular cu care sa merg inapoi in Romania. Mi se pare cam complicat. Daca puteti sa imi explicati toti pasii pe care trebuie sa ii urmez.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru copiii a caror parinti muncesc in strainatate URSU EMILIAN URSU EMILIAN VIN CU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA,MUNCESC IN SPANIA DE 11ANI IEU SI SOTIA LEGAL.CE PROCEDURA TREBUIE SA URMEZ PENTRU A BENEFICIA DE ALOCATIA SPANIOLA PENTRU ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in spania c-elena c-elena buna ziua. am si eu o intrbare.pt un copil nascut in spania cu dubla cetatenie(roman/spaniol)are dreptul la acolatie? si daca da,ce acte avem ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)