avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... interogatoriu persoana aflata in strainatate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

interogatoriu persoana aflata in strainatate

Buna ziua,

Sunt parte parata intr-un proces civil, iar instanta a incuviintat reclamantului proba cu interogatoriul.
Avand in vedere ca:
- locuiesc de peste un an in alta tara,
- nu pot ajunge in Romania la termen si
- nu am reprezentant in proces,

cum as putea sa dau curs interogatoriului?
(legea nu este extrem de explicita si nu ofera prea multe variante)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:31, 22 Mai 2017
Incercati sa aveti avocat sau mandatar daca va intereseaza procesul.
In caz contrar ar trebui sa va prezentati la proces.
Împuterniciți un avocat să vă reprezinte în proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriul luat unei persoane care locuieste in strainatate raluka raluka Va rog sa-mi spuneti cum se ia interogatoriul unei persoane care locuieste in strainatate? Am citit art. 356 Cod proc civila dar nu mi-e clar: (1), partea ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am emil6702 emil6702 Buna ziua As dori sa stiu, in cazul in care voi urma un masterat in drept, eu avand licenta in economie, ce drepturi as avea (ma intereseaza daca macar as ... (vezi toată discuția)
Cine poate solicita proba cu interogatoriul? reclamanta poate solicita propriul intergator? annuska annuska Intr-o actiune civila, reclamanta a solicitat luarea interogatoriului paratilor, instanta a admis si s-au si luat interogatoriile. Parata desi initial a ... (vezi toată discuția)