avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasarea suspenda intervalul perioadei de proba?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasarea suspenda intervalul perioadei de proba?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.In perioada de proba am avut un salariat detasat, caruia prin desare i s-a suspendat contractul.Aceasta detasare prelungeste perioada de proba cu numarul de zile in care a afost detasat sau nu?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:40, 18 Mai 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca CIM a fost suspendat pe durata detasarii in perioada de proba, atunci termenul de proba se suspenda pe acea perioada urmand a incepe sa curga de la data incetarii suspendarii CIM.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - detasare Constanta Vlad Constanta Vlad Buna ziua, Doresc sa stiu ce se completeaza si se transmite la REVISAL in cazul unui salariat detasat.Mentionez ca este platit de catre angajatorul la ... (vezi toată discuția)
Cim determinat in cim nedeterminat dali_c dali_c Buna ziua, Vreau sa modific un cim cu durata determinata (01.08.2012 - 31.10.2012) a unor salariati detasati in cim cu durata nedeterminata inainte de ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu angajat detasat andreijianu andreijianu As vrea sa va intreb cum anume pot modifica salariul unui angajat detasat pe o perioada de 1 an? Am inteles ca se poate face o modificare a contractului insa ... (vezi toată discuția)