avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Control

Buna ziua,
am un coleg care a plecat din firma -filiala la firma mama ,si acum vine in control .
are dreptul?
stiam ca exista o lege acare interzice pe o perioada de 2 ani sa nu vina in control la unitatea d ela care a plecat.
ma poate ajuta cineva?
multumesc mult

Alte discuții în legătură

Exista vreo prevedere legala care interzice prezenta copiiilor la locul de munca al parintilor, pe tot timpul programului? vali733 vali733 Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Am o colega de serviciu, mama a doi copii minori de 7 respectiv 3 ani. care, de mai bine de un an, de cel putin 2 ori pe ... (vezi toată discuția)
Codul muncii nu este valabil si pt. firmele private??????? Livia Cosma Livia Cosma In anul 2002 am fost scolarizata timp de 3 luni de catre firma unde lucrez si in prezent(firma are specific de comert -firma straina- engross).Acum 4 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cadre didactice valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o explicatie privind articolele enumerate mai jos ale Ordinului nr. 4050/2021 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)