avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura turnare beton
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura turnare beton

Buna ziua.
Firma noastra se ocupa cu constructii din lemn si lucram mai mult pentru tari din UE. De acum am inceput sa facem si fundatiile pentru aceste constructii. Am primit o factura de pe Belgia pe baza careia s-au turnat 5536 mc beton.
Va rog sa imi spuneti daca este ok sa trec acest beton pe 3021 si apoi il dau in consum pe constructia respectiva?
Va multumesc, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:22, 18 Mai 2017
Daca in factura este cuprins numai betonul, raspunsul este afirmativ. Daca este cuprinsa si turnarea, veti inregistra in 3021 betonul, iar in 628 turnarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal productie danalungu danalungu Buna ziua. Lucrez la o statie de betoane, si m-ar interesa cum as putea sa intocmesc atat scriptic cat si in contabilitate, produsele finite ce rezulta din ... (vezi toată discuția)
Construiesc o casă și doresc să folosesc beton de la o stație. unde și cum îl pot analiza, ca să fiu sigur că primesc ce plătesc? laurentiuu laurentiuu Construiesc o casa si doresc sa folosesc beton de la o statie. Ce trebuie sa primesc de la statia de beton in afara de factura si certificatul de garantie? Eu ... (vezi toată discuția)