avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie

detin 75 % dintr-o proprietate (casa + teren ),restul este pe numele mamei mele a carei tutela o detin ,fiind in incapacitate de a lua decizii in urma unui accident vascular si a varstei inaintate.La restul de 25 % doar o nepoata mai poate beneficia ,fara alti mostenitori, fiind dispusa sa imi cedeze mie si dreptul ei de propritate. Vreau sa ridic o casa pe acel teren si sa demolez casa existenta fiind intr-o stare avansata de degradare. care sunt pasii de urmat ?
Cel mai recent răspuns: danut30 , utilizator 16:08, 18 Mai 2017
Ce fel de nepoata? Mama dvs e bunica ei?
Nepoata nu are ce sa va "cedeze" cat timp mama dvs traieste.
da ,nepoata este din partea fratelui meu care a decedat impreuna cu sotia sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație demolare Cucinela Cucinela Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie ... (vezi toată discuția)
Mostenire donabella44 donabella44 am si eu nevoie de un sfat. In urma cu 40 de ani, am renuntat in favoarea surorii mele la partea mea din casa dobindita in urma decesului tatalui nostru. ... (vezi toată discuția)
Mulțumesc! cota mea este de 18,75 la sută din teren și 28,75 ... nicamarian551@gmail.com nicamarian551@gmail.com Mulțumesc! Cota mea este de 18,75 la sută din teren și 18,75 la sută din clădiri pentru care plătesc impozit de 15 ani.Tot atât deține și sora iar ... (vezi toată discuția)