avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Administrator special
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Administrator special

Suntem o cooperativa mestesugareasca in insolventa de trei ani. Suntem actionari toti membrii cooperatori. Daca in doua luni nu reusim sa platim datoriile, intram in faliment. In acest timp am avut doi administratori speciali (pe cate o perioada de timp). Acum pentru ultimele luni mai putem schimba administratorul special, fara un motiv bine intemeiat?
Cel mai recent răspuns: Popescu Rozalia , utilizator 17:36, 18 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Offshore olfi olfi daca detii un offshore, poti cumpara cu el societati cu datorii in romania fara a risca nimic? am vazut tot felul de articole referitoare la acest subiect ... (vezi toată discuția)
7 acte false au schimbat structura acționariatului în societate Sanducristi1234 Sanducristi1234 7 ACTE FALSE AU SCHIMBAT STRUCTURA ACTIONARAITULUI IN SOCIETATE Bună ziua , cum pot aborda următoarea situatie: În cadrul unei societăți cooperativa ... (vezi toată discuția)
Insolventa FlorinRaduGYF FlorinRaduGYF Buna ziua, Am si eu o intrebare referitor la insolventa si falimentul unei societati comerciale. Eu sunt administratorul unui SRL in care am si calitate de ... (vezi toată discuția)