Buna ziua,
Sotul meu a efectuat o lucrare pentru o persoana autorizata pe un anumit domeniu,mai exact acea persoana a incheiat un contract de prestari servicii si l-am "angajat" pe sotul meu sa efectueze acea lucrare,acesta intelegandu-se verbal cu sotul meu pe un pret.La sfarsitul primei etape sotul meu a fost platit cu mai putin decat s-au inteles.L-a solicitat sa efectueze si a doua parte de lucrare,a finalizat lucrarea,iar acum asa zisul angajator nu doreste sa il plateasca pe sotul meu,acesta punandu-i conditii alte conditii pentru a ii da banii,acestia nefiind suma cu c are s-au inteles la inceput.
Nu pot da detalii despre domeniul de activitate si nici nume sau firma care a solicitat efectuarea lucrarii.
Ce ar putea face sotul meu in aceasta situatie pentru a-si recupera banii in totalitate?
Daca nu rezolva amiabil doar prin proces se poate rezolva litigiul dar procesul poate sa fie destul de complicat si destul de costisitor.
Din moment ce a fectuat lucrarea se poate dovedi dar cu pretul va fi problema...
Depinde daca pretul este unul mare prin intelegere sau unul normal conform uzantelor.
Acesta este un aspect deosebit de important la proces in ceea ce priveste dovada pretului contractului.