avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire bani pe nedrept stimulent insertie
Discuție deschisă în Executare silită

poprire bani pe nedrept stimulent insertie

Buna, as vrea sa stiu cu i sa ma adresez pt nedreptatea din partea agentia judeteana de plati si inspectie sociala jud. cj pt o plangere .multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:48, 20 Mai 2017
Buna, care-i nedreptatea, care ar fi obiectul plangerii si cine ar fi subiectii responsabili si vinovati? Oferiti toate detaliile problemei dvs si este posibil sa primiti un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copii - tranzactie bancara nykolaa nykolaa Buna am si eu o intrebare poate banca sa faca tranzacti fara acordul tau ??? Am patit urmatoarea problema ; mi sau virat bani in contul curent ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ITD ITD nu stiu daca am postat bine subiectul dar va rog sa ma ajutati intr-o problema: - reprezint o asociatie caritabila (ONG) - am incheiat o conventie de ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea unui angajat al politiei Papiros32 Papiros32 Buna ziua, De curan am primit postal un proces verbal prin care mi se aducea la cunostinta ca am fost amendat, in lipsa, de politia de proximitate.Agentul ... (vezi toată discuția)