avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cumparat teren scos la licitatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cumparat teren scos la licitatie

In luna septembrie am cumparat prin licitatie un teren scos la vanzare de o firma de insolventa. Am incheiat contract de vanzare-cumparare iar la inceputul lui octombrie mi-a dat notarul intabularea. In aprilie am primiti o citatie pt data de 18 mai la Curtea de Apel. Din ce am aflat fiul adminitratorului firmei ce a detinut terenul a facut un recurs in noiembrie impotriva masurii lichidatorului. Pt ca nu a platit taxa de timbru, in ianuarie cand a fost sedinta respectiva i s-a marcat ca netimbrata cu recurs in 7 zile. Acum a facut recurs la Curtea de Apel pe motiv ca instiintarea din ianuarie a primito administratorul firmei si nu contestatorul, fiul sau. I s-a aprobat. Pot avea probleme? Mentionez ca executorul mi-a spus ca fiului administratorului i s-au dat mai multe sanse sa plateasca in rate, dar nu a platit nimic. Pt ca nu a reusit sa plateasca mi-a zis ca nu mai are nici o sansa si ca pot cumpara linistit acel teren.

Alte discuții în legătură

Ajutor insolventa Sergiu198906 Sergiu198906 Se da urmatoarea situatie: Intr-un sat, un proprietar asupra unui teren mai mare vinde unei societati S.R.L o bucata de teren. Terenul vandut este inconjurat ... (vezi toată discuția)
Executare silita anonimu anonimu Am un ap. cumparat de la un [b]intermediar[/b] (a 2 a mana de proprietari) care l-a cumparat de la [b]Primii proprietari [/b]tot in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Cristian81 Cristian81 Am o mostenire ( casa de locuit ) din partea parintilor defuncti, in anul 2011 am actionat in instanta pe vecinul meu in vederea stabilirii unui drum de ... (vezi toată discuția)