Va rog din suflet sa ma ajutati...
Am o mica societate care din pacate a expirat sediul. De la banca am aflat ca societatea este dizolvata, eu nestiind nimic.. am verificat pe site-ul tribunalului si acolo am vazut ca din ianuarie anul acesta societatea figureaza ca dizolvata la cererea Registrului Comertului. In toata aceasta perioada eu am depus declaratii, am platit, am lucrat normal.
Ce trebuie sa fac pentru a reveni la normal??
Mentionez ca am prelungit sediul, totul este in regula la Registrul Comertului.
Faceți apel și solicitați respingerea cererii de dizolvare motivat de faptul că problema cu sediul a fost reglementată la registrul comerțului. Odată cu cererea de apel solicitați repunerea în termenul de apel.
Angajați un avocat specializat.
Am facut apel, recurs in termen de 30 de zile de cand s-a publicat decizia in Monitorul Oficial. Eu am depus toate documentele in 3 exemplare la Tribunal, dat inca nu apare nimic la Cuurtea de Apel. Unde se face recursul? Trebuia sa duc dosarul si la Curtea de Apel?
Va intreb, deoarece din cauza acestei probleme nu pot intra ca asociat intr-o alta societate, desi alte probleme nu mai am, nu ama vut niciodata, doar ca a expirat sediul si au dizolvat societatea.