avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dizolvare societate cf art 237din Legea 31/1990
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

dizolvare societate cf art 237din Legea 31/1990

Buna ziua,

Va rog din suflet sa ma ajutati...
Am o mica societate care din pacate a expirat sediul. De la banca am aflat ca societatea este dizolvata, eu nestiind nimic.. am verificat pe site-ul tribunalului si acolo am vazut ca din ianuarie anul acesta societatea figureaza ca dizolvata la cererea Registrului Comertului. In toata aceasta perioada eu am depus declaratii, am platit, am lucrat normal.

Ce trebuie sa fac pentru a reveni la normal??
Mentionez ca am prelungit sediul, totul este in regula la Registrul Comertului.

Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:54, 21 Mai 2017
Trebuie vazute date concrete, termenele daca s-au implinit sau nu, si alte elemente, insa in principiu si in anumite conditii se poate contesta masura. Sfatul meu este ca luni la prima ora sa mergeti la biroul juridic de la ONRC si sa vedeti despre ce este vorba, si tot acolo veti primi si lamuriri la obiect. Nu mai pierdeti vremea cu alte surse de informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate fara sa stiu - cum rezolv problema? vdeny vdeny Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati... Am o mica societate care din pacate a expirat sediul. De la banca am aflat ca societatea este dizolvata, ... (vezi toată discuția)
Radiere unui sediu expirat de la onrc alina72 alina72 Am cumparat o casa de la o societate comerciala.M-am dus la ONRCB sa declar sediul societatii mele in casa pe care am cumparat-o.La sedinta de judecata , mi ... (vezi toată discuția)
Radiere / lichidare (= "închidere") automatĂ a unei firme? Princess12 Princess12 Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)