avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii reintegrare in munca in baza unei horari judecatoresti
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

reintegrare in munca in baza unei horari judecatoresti

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea:
-salariatul are hotarare judecatoreasca de reintegrare in munca incepand cu data de 22 sept.,cand solicita concediu de odihna;
-contractul de munca a incetat pe data de 04.04.2009
-pentru perioada 04.04.-22.09. cum se contabilizeaza drepturile salariale
-pentru aceeasi perioada ce se intampla cu declaratiile?se fac rectificative sau exista alta procedura?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 14:20, 22 Septembrie 2009
- pentru perioada 04,04-22.09 drepturile salariale se calculeaza ca si cum salariatul ar fi lucrat efectiv,
- in ceea ce priveste declaratiile se vor depune rectificative impreuna cu o copie dupa hotararea instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare si drepturi salariale ioanadobr ioanadobr Buna ziua, Am de recalculat state si declaratii, conform Ordinului 1045/2012, referitor la reintegrati, dar am urmatoarele nelamuriri si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Acordarea despagubirilor in cazul in care salariatul nu mai doreste reintegrarea ( art. 80 alin.3 codul mucnii) viorell2004 viorell2004 Prin hotararea instantei a fost anulata decizia de concediere, instanta dispunand reintegrarea salariatului si plata despagubirilor de la data concedierii ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in litigii de munca (anulare decizie de concediere) liliaxinte liliaxinte Am fost angajata la o firma pana in septembrie 2012, cand am fost concediata ilegal. Din acest motiv am dat firma in judecata si am solicitat anularea ... (vezi toată discuția)