avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor pentru multiple limbi straine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor pentru multiple limbi straine

Salutari, am nevoie de niste informatii in legatura cu sporul de limba.

Sunt team manager la o firma multinationala, iar in subordinea mea am un angajat ce vorbeste 3 limbi straine: Engleza, Franceza si Suedeza.

Cand a venit in firma a semnat pentru Engleza (care este oricum obligatorie) si Franceza ca limba secundara pentru care a si primit sporul de limba.

De curand, insa, vrem sa il trecem si pe Suedeza pe langa celelalte doua limbi. Intr-o discutie cu HR-ul i s-a comunicat ca sporurile de limba nu vor fi cumultate si ca i se va acorda doar sporul cel mai mare, cel pentru Suedeza, considerat "cel mai avantajos" dintre cele doua.

Angajatul isi va folosi cunostintele celor doua limbi suplimentare concomitent.

Intrebarea: Este normala acesta practica? Exista vreun temei legal pe care sa-l pot folosi pentru a forta firma sa plateasca cele doua sporuri?

Angajatul este unul dintre cei mai apreciati in aceasta firma si consider nefondata acordarea unui singur spor. Nu pot sta fara sa fac nimic in acest sens si d-asta apelez la informatii de la oameni avizati sau care au trecut prin situatii similare.

Va multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: vmladin , utilizator 10:30, 22 Mai 2017
Acordarea unor sporuri este posibila numai in conditiile in care sunt prevazute in c.i.m., in ccm palicabil sau in reg.intern al angajatorului . Altfel, angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

Ne puteti posta prevederile aplicabile la nivel de angajator cu privire la acordarea acestui spor?
O sa cer acum detalii pe partea de CCM si regulament intern. CIM cred ca nu este de luat in seama din moment ce a treia limba nu a fost discutata la angajare. Suedeza trebuie adaugat prin act aditional la CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă poate angajatorul penaliza financiar în această situație? ... Mirabela1502333955 Mirabela1502333955 Ocup un post de Customer Support în limba franceză într-o multinațională. Nu e call center. Ieri unul dintre team leaderi mă întreabă dacă vorbesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum pot proceda in cazul in care: - am un angajat ... Lopy11 Lopy11 Buna ziua! Cum pot proceda in cazul in care: - am un angajat (sef echipa) care efectueaza lucrari inafara dar si in tara- si dorim sa-i oferim un spor doar ... (vezi toată discuția)
Spor pt clauza de confidentialitate si vechime n0sp3rat n0sp3rat Salut ! Deschid acest topic nu in ideea de a reprosa/acuza ci doar cu scopul de a ma informa. Lucrez in cadrul unei companii multinationale de foarte mult ... (vezi toată discuția)