avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Noi masuratori apartamente versus cadastru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Noi masuratori apartamente versus cadastru

Buna ziua, as dori daca cineva stie sa ma sfatuie ce as putea sa fac in urmatoarea situatie. La noi in bloc se face un apartament nou in pod, firma constructoare renoveaza fatada etc, .Astazi ne am trezit ca adminsitratorul blocului ne a intrebat cand suntem acasa, ca firma constructoare sa vina sa masoare apartamentul .Am spus administratorului ca nu mi se pare normal sa masoare apartamentele din nou cand masuratorile sunt in cadastru, cartea funciara.
E normal, legal sa masoare din nou si sa modifice (cum vor ei)in cartea funciara sau e normal sa fie adaugat doar apartamentul nou?
Cel mai recent răspuns: vivi23ro , utilizator 15:02, 19 Octombrie 2017
nu se supraetajează,adaugă nici un etaj sau mansarda, podul este la același nivel cu un alt apartament....
revin cu noutati , si mai ciudate, acum ni se cer copii dupa contractele de vanzare , unde apare suprafata, aceleasi care pina mai devreme au zis ca nu sunt bune ca trebuie sa masoare, la intrebarea , pai pt ce au folosit masuratorile, administratorul a zis ca au spus ca nu sunt bune, si nici cadastrul nu e bun, interesant.... daca nici ala nu e bun ...
Eu ca si chirias nu mai sunt dispus sa arata nimic, nici sa dau vreo copie dupa ceva, mi se pare dubios, ba contractele nu cuprind suprafetele corecte , si trebuie masurat, ba nu mai sunt bune masuratorile si acum devin bune contractele...
Ii puteti intreba de ce le sunt necesare? Si ce treaba aveti dv., chirias? E problema proprietarului, nu a dv.
Sincer, nu aveti nici macar dreptul a arata acte catre terti, acte care contin date personale ale proprietarului.
statul este proprietar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Constructie mansarda in podul unui bloc oroles77 oroles77 Buna . Sunt proprietarul unui apartament intr-un imobil p+2 .Imobil dat in folosinta in 2008 .Zilele trecute am aflat cu stupoare ca fostrul constructor a ... (vezi toată discuția)