avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imatriculare auto fara fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imatriculare auto fara fiscal

Buna seara.In luna octombrie am achizitionat o masina second-hand deja inscrisa in Romania.Problema este ca masina inainte sa ajunga la mine a trecut pe la doi intermediari care nu au inscris-o.Detin certificatul de imatriculare,cartea masinii,fiscalul ultimului propietar,contract de vanzare-cumparare intre mine si ultimul propietar si copii xerox dupa contractele de vanzare cumparare ale celorlalti.Am fost la Servicul Inmatriculari si mi s-a spus ca am nevoie de contractele de vanzare coumparare originale intre ceilalti care au avut masina inaintea mea si fisele lor fiscale,insa de unul nu dau si celalalt nu vrea sa ma ajute in nici un fel.Intrebarea mea este daca exista vreo cale sa o pot inmatricula fara acele acte?
Cel mai recent răspuns: Cristi08 , utilizator 19:46, 20 Mai 2017
Este obligatoriu ca pentru finalizarea procedurii de inmatriculare auto sa depuneti respectivele documente

Dupa cum am specificat nu doreste sa mi le dea sub nici o forma .Intrebarea e daca ii pot da in judecata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2017
Cristi08, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat de la intermediar paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, As dori si eu o informatie legata de inmatriculari auto. Vreau sa cumpar o masina del intermediar si vreau sa stiu ce documente trebuie sa aiba: ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat de la samsar! ionutz90 ionutz90 Buna seara! Am cumparat de curand o masina de la un samsar care la randul lui a cumparat-o de la alt samsar care a cumparat masina de la o firma.Pe C.I.V. ... (vezi toată discuția)