avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Taxa reziliere contract Orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Taxa reziliere contract Orange

Buna seara,

1. Se mai pot emite taxe de reziliere contract telefonie mobila pentru 2 facturi neplatite si abonamentul este suspendat de 6 luni (persoana juridica)?
a) Este considerata clauza abuziva daca cel care trebuia si-a schimbat numarul de telefon (evident) si nu mai poate fi contactat?
b) Se poate face poprire pe conturile de persoana fizica a administratorului firmei? (ca altceva nu are pe numele lui) iar firma este in insolventa de 1 an, fara activitate de 3 ani.
c) Probabil ca perioada contractuala era de cel putin inca 2 ani, intrucat taxa de reziliere este de ~14000 lei, iar abonamentul era de cam 700 lei/luna

As vrea o opinie competenta, de catre un avocat/jurist care s-a confruntat cu aceasta situatie in ACEST AN, daca se poate. Eu am citit legea...

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2017
claudia_d, utilizator
Cel mai recent răspuns: claudia_d , utilizator 23:10, 19 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere contract telefonie mobila eu cosmina eu cosmina buna ziua.am facut in anul 2009 un abonament pe 2 ani cu cei de la [EDITAT] pe care nu l am respectat din lipsa de bani acum dupa un an ma someaza ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contracte de telefonie mobila înainte de expirarea perioadei contractuale Olteanu Cristina-Florentina Olteanu Cristina-Florentina Bună ziua!Întrebarea mea se refera la aceste rezilieri ale contractelor de telefonie mobila înainte de expirarea perioadei contractuale. Este adevărat ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)