avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE PE CONTURI BANCARE !!!
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE PE CONTURI BANCARE !!!

Buna ziua ! Am deja o poprire activa pe contul bancar unde incasez pensia si indemnizatia de handicap. Daca imi deschid cont la o alta banca unde sa pot retrage fonduri din alte surse,poprirea e valabila si pentru acesta ??? :O
Cel mai recent răspuns: sharky48 , utilizator 17:45, 20 Mai 2017
Poprirea va opera pe orice cont pe care il veti deschide,in limitele legale,daca sumele ce le aveti de plata nu se acopera din popririle anterioare.
In ce sens nu se acopera ? Adica daca imi opreste 1/3 din pensie,poprirea se aplica la orice venit suplimentar ???
Teoretic, indemnizația de handicap nu poate fi poprită pentru nici un fel de datorii.
Pensia de boală ce valoare are? Dacă este sub 533 nu poate fi poprită.

Referitor la alte venituri suplimentare, acestea dacă nu reprezintă venit salarial, pensie sau indemnizații, vor fi poprite în procent de 100%, dacă vor intra în contul bancar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2017
Dapix, utilizator
Cuantumul pensiei este de 520 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe conturi. gabriel8 gabriel8 Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie a carei legalitate este indoielnica (parerea mea),si doresc sa ma ,,luminati'' vis'a'vis de aceasta problema,cu ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pensie gr 3 Cod1958 Cod1958 Pensia mea de invaliditate gr 3 este de 520 roni , intrebarea este , daca ANAF ul poate pune poprire pe acest venit din cont si care i procedura in situatia ... (vezi toată discuția)