avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Alte sume la salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Alte sume la salariu

Sunt ce reprezintă acea rubrica "alte sume" pe lângă 'salariul de încadrare' din fluturaș/Fișă de salarizare.
Adică de ce nu se introduce direct in salariul de încadrare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 13 Ianuarie 2018
Salariul de incadrare este cel mentionat in CIM. La acesta se pot adauga diferite sporuri, prime, tichete de masa, cadou, etc si se constituie astfel salariul brut, care va fi impozitat cf. legii. La ce se refera suma pe care o mentionati ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Introducerea unor "anumitor sporuri" in salariul de incadrare este posibila numai daca este mentionata in reg.intern, ccm aplicabil sau in c.i.m.
LIVIU NISTEA a scris:

...La ce se refera suma pe care o mentionati ?

nu stiu, în acea ciorna/fluturași de informare scrie "Alte sume"
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu ati intrebat angajatorul ce reprezinta suma mentionata la"alte sume"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce salariu se raporteaza sporurile buziladiana buziladiana Salar de baza 762 , salar de incadrare 1074 , sporuri de 75%( conditii deosebite) rezulta 572 si 15% rezulta 114 Cum se justifica diferenta dintre salar de ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am și eu o întrebare și sper să găsesc un răspuns ... Florinbmb Florinbmb Bună seara, am și eu o întrebare și sper să găsesc un răspuns aici la voi . Luna trecută am primit de la locul de munca o primă de paște in valoare ... (vezi toată discuția)