avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... declaratia 010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

declaratia 010

Asociatiile care nu au depus decl 020 in 2016 (am facut decl 020 la infintarea asoc ) au primit amenzi ? Ce ordin al MF solicita aceasta decl si care este amenda ? Mai pot face ceva ca sa elimin amenda ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgeiuly , utilizator 13:46, 31 Mai 2017

Este vorba despre declaratia 010, nu despre D 020.
Descarcati de pe saitul ANAF formularul, in completati in doua exemplare si mergeti la sediul ANAF. Doamnele de-acolo sunt foarte amabile si abia asteapta sa va primeasca declaratia.
La cata harababura este pe-acolo, nu patiti nimic, aproape ca pot sa pun pariu. Faza este ca nici ei nu erau pregatiti pentru asta. Fata de cele declarate la infiintare mai sunt cateva taxe de completat, aproape nesemnificative, pe care dvs. acum, de fapt le achitati. S-a schimbat legislatia si asta este...
multumesc
eu am o situatie : incasez lunar 35 lei (de cca 5 ani ) din inchirierea a 2mp la intrarea in bloc , bani care ii folosesc la diferite materiale ptr reparatii (mat sanitare ) .Nu am stiut ca trebuie depusa decl 101 si 010 . M-am uitat pe decl 101 si se refera la trecerea microintr. la alte valori . Ce pot pati acum daca le declar ?
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2017
georgeiuly, utilizator
aveti o parere ? multumesc
Nu aveti nici o obligatie sa declarati sumele incasate din inchirieri si folosite la reparatii.

Alte discuții în legătură

Decl 010 asoc. propr. impozit pe profit agherghina agherghina Asociatiile de Proprietari care nu realizeaza niciun venit de natura economica (chirie spatii sau alte activitati) aveau obligatie sa depuna 010 in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 david ionica david ionica Buna seara. Va rog sa ma sprijiniti in completarea declaratiei 101. Precizez ca sunt admin la o asociatie de proprietari si veniturile asociatiilor nu sunt ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 101 de catre asociatie de proprietari Crina70 Crina70 Buna seara ! Asociatia de proprietari pe care o administrez are un spatiu inchiriat la parterul unui bloc apartinand asociatiei si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)