avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... declaratia 010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

declaratia 010

Asociatiile care nu au depus decl 020 in 2016 (am facut decl 020 la infintarea asoc ) au primit amenzi ? Ce ordin al MF solicita aceasta decl si care este amenda ? Mai pot face ceva ca sa elimin amenda ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgeiuly , utilizator 13:46, 31 Mai 2017
Am studiat ordinul anaf si am ajuns la concluzia ca trebuie depusa decl 010 ptr an '16 cu activarea platitor de profit (cu toate ca asoc de propr. este nonprofit ) iar apoi depusa decl 101 (evident ca este depusa cu intarziere ) . La decl 101 nu stiu pe ce nr. rand declar venit -chelt chirie . l-am decl pe venit-cheltuieli din exploatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 010 asoc. propr. impozit pe profit agherghina agherghina Asociatiile de Proprietari care nu realizeaza niciun venit de natura economica (chirie spatii sau alte activitati) aveau obligatie sa depuna 010 in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 david ionica david ionica Buna seara. Va rog sa ma sprijiniti in completarea declaratiei 101. Precizez ca sunt admin la o asociatie de proprietari si veniturile asociatiilor nu sunt ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 101 de catre asociatie de proprietari Crina70 Crina70 Buna seara ! Asociatia de proprietari pe care o administrez are un spatiu inchiriat la parterul unui bloc apartinand asociatiei si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)