avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Înmatriculare auto pe persoană cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Înmatriculare auto pe persoană cu handicap

Am o mătușă cu handicap grad 1 - nevăzători, aș dori să cumpăr o mașină pe care să o folosesc inclusiv în interesul ei. Ce trebuie să fac și ce acte îmi trebuiesc pentru a putea inmatricula mașina pe numele meu și să beneficiez de scutire de impozit?
Vă mulțumim.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:46, 23 Mai 2017
Daca intentionati sa inmatriculati bunul mobil pe numele dv -nu puteti beneficia de facilitatea scutirii de taxe si impozite ,deoarece dv ca si proprietar nu detineti documente medicale de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto impozit persoane cu handicap cata47 cata47 Buna ziua scuzati-ma ca va deranjez as vrea sa va intreb daca pot fi scutit de la plata impozitului de la masina, tatal meu find nevazator de gradul 1 dar pe ... (vezi toată discuția)
Impozit, scutiri pentru persoane cu dizabilitati ionut7776 ionut7776 bună..a-și avea o nelămurire...Am auzit ca în 2016 s-a dat o lege prin care,în casa în care exista o persoana cu dizabilități,este scutita de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto alina_berechea alina_berechea Va rog să-mi spuneți dacă în situația în care eu sunt o persoana încadrată în grad de handicap, iar soția mea a cumpărat în timpul căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)