avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

Care este termenul de depunere a plangerii penale impotriva unei persoane pt savarsirea infractiunii de vatamare corporala dupa un accident?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:41, 21 Mai 2017
Vatamare corporala spuneti dvs., dar poate ca nu este vatamare corporala, poate este altceva, de pilda Lovirea sau alte violente sau Vatamare corporala din culpa, nu stim. Oricum, ca sa nu riscati nimic, depuneti plangerea in 3 luni din ziua in care dvs sau persoana vatamata a aflat despre savarsirea faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru persoana implicata in accident AndreiMihai90 AndreiMihai90 Buna ziua. Ca pasager al unei masini implicate in accident, pot face plangere penala soferului daca medico-legalul are sub 90 de zile ? (vezi toată discuția)
Lovire georgeionica georgeionica ce sanse am sa castig un proces cu daune morale pentru lovire si alte violente fara zile de spitalizare? mentionez ca la savarsirea faptei au fost martori. Va ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de deunere a plangerii pt vatamare coporala myky.myky27 myky.myky27 buna ziua. as dori sa ma ajutati intr-o problema. in 2009 luna aprilie nu am acordat prioritate unui vecin, pt ca eu aveam prioritate si el s-a enervat, a ... (vezi toată discuția)