avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Mașina noua, in garanție, se strica foarte des
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Mașina noua, in garanție, se strica foarte des

Buna ziua. Am achiziționat o mașina noua pe firma, in urma cu șase luni, Lessing. In aceasta perioada mașina s-a stricat foarte des. Mașina face curse externe, iar lunar sau la doua săptămâni, apelez la asistenta rutieră pentru a o duce in service-uri la reparat. Ce as putea face in aceasta situație ? Nu este Ok ca o mașina noua, aflată in garanție, sa aibă astfel de probleme. Cum as putea aborda furnizorul? Am posibilitatea returnării mașinii si solicitarea alteia in schimbul ei? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:21, 21 Mai 2017
Pentru analiza si eventual raspuns concret,este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Concret in ce consta defectiunea?
Daca auto este in leasing,proprietarul acesteia ce opinie are ?
Reveniti cu detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie auto abaeurope abaeurope Buna ziua, am achizitionat in urma cu o luna un furgon zero km marca FIAT DUCATO de la dealer AUTO COMO CONSTANTA ,in urma cu o saptamana am trimis masina in ... (vezi toată discuția)
Defectiune tehnica auto nou Cristieu Cristieu Buna ziua , am un auto cumparat prin leasing in Februarie 2018 . In data de 06,07,2018 fiind in concediu odihna , in drum spre Loc. Gura Humorului turbina ... (vezi toată discuția)
Autoturism oferit cu imprumut, reparare defectiuni Dannyytiesto Dannyytiesto Va aduc la cunoștință următoarea situație : M-am rugat de un prieten sa îmi împrumute mașina sa pentru o perioada scurta pana când vine în tara! ... (vezi toată discuția)