avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Transmitere declaratia 112 asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Transmitere declaratia 112 asociatie de proprietari

Pe luna trecuta am o situatie deosebita:jumatate de luna femeia de serviciu a avut contract de munca si jumatate de luna a lucrat cu conventie civila.Problema este ca nu pot sa transmit declaratia 112 fractionata,nu-mi permite sistemul.Ce pot face sa nu am probleme la secttia financiara ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lenusica , utilizator 19:50, 22 Mai 2017
Pentru 2 contracte ale aceleiasi persoane se completeaza sectiunea B.

De cand femaia de serviciu lucreaza cu conventie civile si mai ales cum s-a facut sa lucreze 1/2 luna cu cim si 1/2 luna cu conventie ?
Adica, explicati-ne si noua din ce motiv s-a facut smecheria asta? Deci nu ati procedat bine, femeia ori este angajata ori nu!
Va multumesc pentru lamuriri,d-na Elenazan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 sectiunea c marryradu marryradu Am depus declaratia 112 pe sectiunea c eu administratorul femeia de servici si presedintele toti pe conventii civile si imi da urm eroare: E: asigurat (3) ... (vezi toată discuția)
Ce contributii se platesc la asociatiile de locatari cu conventii civile liliana-gina liliana-gina Buna ziua. Doresc si eu un ajutor daca se poate,avem 4 conventii civile .dintre care unul este cenzorul care are cm in alta parte ,presedintele este pensionar ... (vezi toată discuția)
D 112..varianta 08.11.2017 patrician patrician Buna ziua, Am o femeie de serviciu (personal de curatenie...) care vine la birou,de 2 ori pe saptamana, cate 1 ora. In D112..era cuprinsa..ca trebuie sa fim ... (vezi toată discuția)