avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate înmatricula un vehicul doar cu factura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate înmatricula un vehicul doar cu factura achiziționării ei?

Doresc să cumpăr o motoretă de serie care în condiții normale este înmatriculabilă.
Cea dorită de mine nu are decât o factură de la o firmă din Ungaria de unde s-ar fi cumpărat aceasta. Persoana care deține acum motocicleta nu este cea care apare pe factură. Se poate înmatricula în condițiile astea?
Cel mai recent răspuns: Ottobarotto , utilizator 11:26, 22 Mai 2017
Cu documentele mentionate nu aveti sanse sa inmatriculati bunul mobil
Asta inseamna ca nu exista nici un demers de a o face inmatriculabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat ci auto Teodor68 Teodor68 Buna ziua, Speta e urmatoarea: la sfarsitul lui 2016 am cumparat o motocicleta inmatriculata in RO din alt judet pe care am luat-o in evidenta la sectia ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)