avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului, totala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului, totala

Am custodia copilului totala,as dori sa stiu ,daca vreau sa ies din tara cu copilul ,imi trebuie acordul celuilalt parinte ,acord dat la notar
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:03, 22 Mai 2017
Dacă exercitați autoritatea părintească în mod exclusiv nu mai aveți nevoie de acordul celuilalt părinte pentru ieșirea din țară.
ca completare la cele spuse mai sus la frontiera veti avea nevoie de documentele justificative ca aveti "custodie totala", pentru acesta este necesar sa aveti sentinta la dvs. si pentru o eventualitate o copie dupa ea.
Copia sentinței trebuie sa fie o copie legalizată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii iesire din tara cu minor camy29 camy29 daca sunt divortata de sotul meu iar legea mia dat mie copilul pentru ca nu sa prezentat la divort pot iesi cu copilul din tara fara acordul lui? (vezi toată discuția)
Buna seara, daca se face divortul la notar si exista un copil ... florinel114 florinel114 Buna zseara,daca se face divortul la notar si exista un copil minor, iar unul dintre parinti primeste custodia totala si evident celalalt renunta in favoarea ... (vezi toată discuția)
Sentinta necesara la iesirea din tara cu copilul trebuie tradusa? rpc rpc Buna ziua, Copilul minor este in custodia mea, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pentru a iesi din tara cu copilul am nevoie de ... (vezi toată discuția)