avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

In urma cu 3 luni in cadrul societatii s-au acordat mariri salariale la un numar de muncitori .Dupa care conducerea societatii sa hotarat si a constituit o comisie ce are ca scop reasezarea grilelor de salarizare.Acum întrebarea este : se poate ca un angajat sa primeasca in decursul unui an doua sau mai multe mariri de salariu.
Dupa spusele comisiei nu se poate decat o singura data in decursul unui an.
Va rog un raspuns si daca nu cer prea mult unde este prevazuta aceasta regula .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 22 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu exista nicio prevedere legala care sa mentioneze ca unui salariat i se poate majora salariul doar o singura data pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare cim cu timp partial ionii ionii Buna ziua Am nevoi de ajutor –voi relata pe scurt situatia In cadrul firmei unde lucrez s-a negociat un nou CCM la nivel de unitate si o noua grila de ... (vezi toată discuția)
Salariu clava79 clava79 Sunt asistent medical. Am promovat gradul principal in 2009 si de abia la sfarsitul anului 2010 mi s-a recunoscut pe cartea de munca. Am si eu o ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii salarizare sorian72 sorian72 La societatea la care lucrez conducerea societații a hotărâ de două luni sa faca retineri din salarile moncitorilor fara a-i consulta pe acestia. În prima ... (vezi toată discuția)