avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda rovinieta la o masina vanduta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda rovinieta la o masina vanduta

E adevarat ca pot trimite pe e-mail la CNADNR dovada ca am vandut
si radiat fical o masina si ca noul proprietar este cel trecut in actul de vanzare cumparare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters369380 , utilizator 14:58, 22 Mai 2017
Daca ati primit deja amenda pe numele d-voastra, trebuie sa contestati PVCC in instanta in termen de 15 zile de la data comunicarii amenzii - aceasta este singura modalitate de anulare a amenzii. In instanta depuneti si copii ale actelor care dovedesc faptul ca ati vandut masina / ca la data la care masina a fost "prinsa" fara rovinieta nu mai era in proprietatea d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta - autovehicul vandut! marius_andrey88 marius_andrey88 Salut! Sunt nou pe forum si as vrea sa ma ajutati intr-o problema! Vineri, 30.12.2011, am primit o recomandata de la CNADNR in care aveam un PVCC cu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinieta dupa ce am vandut masina Aaprilie Aaprilie Azi, 26.04.2012 am fost instiintat ca am fost amendat pentru ca in 23.11.2011 am circulat fara rovinieta!!! X-( In instiintare este precizata valoarea amenzii ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta - masina vanduta altcuiva derderian derderian Buna ziua, am primit prin posta amenda+taxa cealalta pentru lipsa rovinietei. Problema e ca eu am cedat leasingul autoturismului inca din anul 2009 iar ... (vezi toată discuția)