avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de mandat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de mandat

Buna ziua,
Va rog sa-mi explicate cum se procedeaza in situatia in care un presedinte doreste salariu si semneaza un contract de mandat?Acesta se inregistreaza la ITM?Sau?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:36, 27 Mai 2017
In cazul acesta administratorul trebuie sa faca toate demersurile, incepand cu depunerea formularului 010 - vectorul fiscal - pana la declararea veniturilor cu D 112 la ANAF.
Venitul presedintelui va fi completat in sectiunea A a acestei declaratii, deoarece este asimilat unui salariu din CIM.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2017
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contracte folosesc pentru functiile din asociatie ? akadea akadea Buna ziua, 1. Doresc sa aflu ce fel de contracte trebuie folosite corect(cf.legii) in cadrul asociatiei pentru : - presedinte - cenzor - administrator - ... (vezi toată discuția)
Nomenclator meserii- presedinte asociatie merepere merepere Am cautat in nomenclatorul de meserii functia de \\\\"presedinte asociatie proprietari\\\\" , dar n-am gasit. in CIM cum trec? Contractul individual de ... (vezi toată discuția)