avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Compensare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Compensare

In anul 2012 am cumparat de la un cumatru 2 utilaje , in anul 2013 societatea a intrat in insolventa apoi in faliment.
In 2014 am facut cu dansul un contract de cesiune de creanta ( avea un credit la banca luat ptr firma si pusa gaj casa in care ei locuiesc). Am facut contractul si a cerut esalonare la banca ( banca a acceptat) si in fiecare luna eu ii platesc rata .
Intre timp s-a schimbatr si lichidatorul ( sanatatea), noul lichidator a casit ca nu stiu ce datorii ar avea firma mea la falita, m-a chemat in tribunal9nbu stiu inca decizia finala).
In cazul in care judecatorul ii da castig de cauza nouylui lichidator pot face compensare cu datoria pe care eu i-o platesc lunar? Trebuie sa solicit judecatorului sindic sa ma puna pe lista creditorilor?:(
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:36, 5 Iulie 2017
Da, trebuie sa fiti inscris in Tabelul de creante si puteti cere compensarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment vasioanaro vasioanaro o societate care o contractat un credit la o banca a fost in insolventa si apoi a intrat in faliment. Banca nu s-a inscris cu garantia la masa credala( ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)