avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ccc

Buna ziua,sunt angajata de 8 luni la actualul loc de munca,am avut contract pe perioada determinata primele 3 luni urmatoarea perioda din nou pe 3 luni,urmand ca a treia prelungire sa fie pe nedeterminat.Sunt insarcinata acum,am anuntat verbal si in scris despre starea mea dar acest lucru s-a intamplat in perioada de expirare a contractului si bineinteles contractul meu s-a mai prelungit cu inca 3 luni.
Intrebarea mea este daca la data expirarii contractului firma poate inceta colaborarea cu mn?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 22 Mai 2017
Bună ziua!

Da, contractul dvs. de muncă încetează de drept la data la care se împlinesc cele 3 luni (perioada pe care a fost încheiat).
Gcata86 a scris:

.....
Intrebarea mea este daca la data expirarii contractului firma poate inceta colaborarea cu mn?Multumesc

Da, societatea poate inceta colaborarea cu dvs la expirarea perioadei pentru care a fost incheiat c.i.m.

Angajatorul nu are nicio obligatie legala de a-l prelungi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe o perioada determinata Stef_74 Stef_74 Buna ziua,doresc sa stiu daca sint angajata pe o perioda determinata(3luni)cu promisiunea ca apoi se va incheia un altul pe termen nelimitat dar in acea ... (vezi toată discuția)
Lehuzia si contractul de munca pe o perioada determinata scumpilake scumpilake Am tot analizat codul muncii, dar cred ca doar un expert ma poate lamuri, am fost angajata la o companie cu un contract pe o periada determinata de trei ori. ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)