avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... comasarea a doua asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

comasarea a doua asociatii de proprietari

Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneți cum se procedează dacă, o asociație constituită la nivel de bloc, dorește să se afilieze la asociația noastră, urmând ca asociația lor să se desființeze iar proprietarii să devină membrii ai asociației noastre. Există o altă cale prin care asociația noastră poate administra respectivul bloc?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: lupmarcel , utilizator 17:27, 22 Mai 2017
Da, sa-si angajeze acelasi administrator.
Nu va complicati cu desfiintari si atasari de asociatii. Parerea mea!
Blocurile sunt alaturate?
Care sunt motivele pentru care doresc sa faca parte din asociatia dvs?
Nu mai dorește nimeni să administreze asociația respectivă. Blocurile sunt alăturate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari mariuspirvu mariuspirvu Am onoare a va saluta,va rog sa-mi dati si mie o mana de ajutor,locuiesc in mogosoaia sos buc-targoviste nr 176 la bloc,avem asociatie de proprietari ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari carmenystrate carmenystrate Va rog frumos stie cineva sa imi raspunda daca: - o scara cu 20 apartamente trebuie neaparat sa fie afiliata unei asociatii de proprietari?Toti au contracte ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea unei asociatii de proprietari albuemanoil albuemanoil Ce demersuri legale trebuiesc facute pentru desfiintarea unei A. P. ? Motivele sunt urmatoarele : 1. nu exista un acord de asociere ; 2. nu exista o ... (vezi toată discuția)