avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stivuitorist cor 834403
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stivuitorist cor 834403

Buna ,am o dilemă dacă mă puteți lămuri curând m-am angajat stivuitorist prblm că fisa postului conține altele atribuțiuni total diferite de cea de stivuitorist acela nici nu apar în fișa apar doar strict de e legat de depozit(acte,ordine,scanări etc..)nu ar trebui să îmi conțină atribuții și responsabilități de stivuitorist??!va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:26, 23 Mai 2017
Fisa postului trebuie sa contina atributii de serviciu legate de activitatea ce urmeaza a fi desfasurata de catre lucrator.
Pentru modul cum trebuie desfasurata activitatea solicitati angajatorului sa va prezinte instructiunile proprii intocmite la nivel de firma.
Gasiti informatii suplimentare aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Ok am înțeles va mulțumesc,ceea ce nu înțeleg eu că stivuitoristul are că și responsabilități și atribuții învățare și pregătite din școală pe care a făcută aceste atribuții și responsabilități nu șanț în fișa postului apar altele eu trebuie sa le iau în calcul și ce am că stivuitorist (fara a îmi fi menționate în fișa postului)plus ce mi-au mai trecut ei??adică rapoarte și munca de manipulant. Vă mulțumesc!
Sunteti indreptatit sa indepliniti doar atributiile mentionate in fisa postului ...
Daca in fisa postului sunt prevazute si intocmirea de rapoarte de lucru precum si prestarea unor activitati de manipulant, ati fost instruit pentru acestea si ati acceptat/ semnat CIM, sunteti platit inclusiv pentru cele mentionate anterior, trebuie sa indepliniti si aceste activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Electrician intretinere sunt pus si la descarcat paleti cu stivuitorul FlorinAurelian35 FlorinAurelian35 Buna seara, am o nelamurire, sunt angajat intr-un hipermarket ca electrician intretinere si reparatii, posed autorizatie de stivuitorist si sunt agasat din ... (vezi toată discuția)
Cum aflu ca fisa postului nu e intocmita abuziv? elapitica elapitica Buna seara! As dori sa aflu cine ma poate ajuta sa aflu ca fisa postului la locul de munca este intocmita corect? Nu am cunostinte de HR sau juridice, dar ... (vezi toată discuția)
Manipulantul este obligat sa cunoască marfa depozitata sau gestionarul ... Sorin2788 Sorin2788 Manipulantul este obligat sa cunoască marfa depozitata sau gestionarul este obligat sa conducă manipulantul la locul marfei așezate în depozit ? (vezi toată discuția)