Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca la partaj sotia are dreptul la o parte din S.R.L.-ul infiintat de soti in timpul casatoriei, in conditiile in care sotul este unic asociat. Sotia poate demonstra ca a contribuit cu bani la achizitionarea bunurilor din firma (autoturism, aparatura IT). Multumesc! Elena
atita timp cit societatea este infiintata in timpul casatoriei, aceasta se supune regulilor comunitatii de bunuri, societatea poate fi partajata daca se dovedeste ca celalalt sot care nu este actionar a contribuit la dobindirea bunurilor ce fac parte din patrimoniul societatii.
Partaj
catalina.p
Ea a achizitionat
1)un autoturism in valoare de 36000 ron- prin credit bancar pe 7 ani-cu 8-9 luni inainte de incheierea casatoriei , dar cu 2 luni inainte ... (vezi toată discuția)
Partaj
maria.paun
Sunt actiunile unei societati comerciale infiintate in timpul casatoriei, bunuri partajabile, in conditiile in care doar unul dintre soti este actionar? (vezi toată discuția)
Masina la partaj
iii02
Fiind Persoana Fizica Autorizata am achizitionat o masina (am facura fiscala pe P.F.) in timpul casatoriei, aceasta intra la partaj? Este bun propriu sau comun ... (vezi toată discuția)