avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revizuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revizuire

Buna ziua!Credeti ca prin revizuire pentru un dosar penal...in care au fost 4 inculpati si decat sotul meu a primit cu executare,se poate schimba ceva?avem multe motive si ne incadram la cateva subpuncte ale revizuirii la 4 din 6...se poate sa se schimbe din executare in suspendare in urma acestei revizuiri?..se poate cere eliberarea lui cat timp se judeca revizuirea?Multumesc anticipat!
Daca se admite, se rejudeca cauza si se poate dispune orice solutie.
Odată cu admiterea în principiu a cererii de revizuire sau ulterior acesteia, instanţa poate suspenda motivat, în tot sau în parte, executarea hotărârii supuse revizuirii şi poate dispune respectarea de către condamnat a unora dintre obligaţiile prevăzute la art. 215 alin. (1) şi (2).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire Crisyulian Crisyulian Buna ziua..iubitul meu a fost în mai arestat pentru un telefon băgat în amanet in 2015 ne stînd ca este furat a fost condamnat la 3 ani și 11 luni....am ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea in principiu a cererii de revizuire apetrei.mihai apetrei.mihai in baza Legii 143/2000 art. 2, am fost condamnat la 5 ani cu executare, retinandu-se impotriva mea si art. 7 din Legea nr. 39/2003.cu toate ca din materialul ... (vezi toată discuția)
Revizuire dosar penal pici80 pici80 ce este revizuirea unui dosar penal? (vezi toată discuția)