Buna ziua..iubitul meu a fost în mai arestat pentru un telefon băgat în amanet in 2015 ne stînd ca este furat a fost condamnat la 3 ani și 11 luni....am adunat probe si am cerut revizuirea dosarului...azi a avut proces procurorul a aprobat cererea admisibila pe 9 asteptam decizia judecătoriei....poate fii eliberat si rejudecat in libertate cum sa judecat de la începutul procesului?
3 ani si 11 luni pentru un telefon băgat în amanet? Speta este demna de o culegere de practica judiciara.
Odată cu admiterea în principiu a cererii de revizuire sau ulterior acesteia, instanța poate suspenda motivat, în tot sau în parte, executarea hotărârii supuse revizuirii și poate dispune respectarea de către condamnat a unora dintre obligațiile prevăzute la art. 215 alin. (1) și (2), cod procedura penala, adica obligatii din continutul controlului judiciar. Faptul ca instanta poate suspenda executarea nu este egal cu trebuie sa o faca. Totul depinde de ce exista la dosar, lucru pe care noi nu-l stim de la distanta.
Revizuire
Dana 14
Buna ziua!Credeti ca prin revizuire pentru un dosar penal...in care au fost 4 inculpati si decat sotul meu a primit cu executare,se poate schimba ceva?avem ... (vezi toată discuția)