avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajament de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajament de munca

Suntem in faza de vindere active(Oltchim) si ni s-a dat sa semnam un angajament de munca cu un viitor cumparator.:O
Acest contract trebuie semnat si specificata data semnarii.Mi se pare ciudat sa semnezi un angajament cu neica-nimeniVoi ce spuneti?E legal?
Ce prevede acel act, dati-ne mai multe detalii ?
As vrea sa văd trimit un fișier, dar nu știu cum.Exact cum am spus este un angajament de munca în avans cu un potențial cumpărător al activelor din Oltchim.Nu se plătește transportul,prima de vacanta, grupa de munca după o prealabila verificare iar salariul nu se negociază ci doar cel de baza la momentul semnării angajamentului.
Fiserele nu pot fi puse decat pe adresa de mail sau eventual incarcate la documente utile, de unde pot fi vizualizate.
Eu vreau un răspuns clar .Da sau nu.
Nimeni nu va va spune exact daca sa semnati sau nu un astfel de document daca nu stie ce contine.

Ce spuneti dvs., seamana cu o oferta de angajare dar fara angajator. Situatie in care consider ca nu se poate semna un astfel deact , daca nu cuprinde si datele de identificare a le noului angajator.

Alte discuții în legătură

Oferta de munca si contract de munca cos_max cos_max Buna ziua, Am urmatoarea speta: am primit o oferta de angajare in 2013(semnata si stampilata) care s-a concretizat intr-un contract de munca. Oferta de ... (vezi toată discuția)
Semnare contract achizitie publica danatmr9 danatmr9 Am participat la o licitatie executie lucrari. Astazi am primit Comunicare oferta castigatoare si suntem chemati la semnare contract peste 1 saptamana. Am ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, Stie cineva daca exista o noua reglementare in sensul in care la angajare inainte sa se semneze contractul de munca trebuie semnata de amble parti ... (vezi toată discuția)