avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme cu o firmã de izolaþii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme cu o firmã de izolaþii

Bună ziua. La unul dintre blocurile din vecinătate a apărut o firmă care pune izolaţii termice. Nu au luat nici un fel de măsuri de protecţie, astfel încît:
- au rupt de mai multe ori cablurile de telefonie şi televiziune aşezate pe pereţii exteriori ai blocurilor.
- bucăţile de tencuială care cad pun în pericol conductele de gaz care de asemenea sunt aşezate lîngă pereţii blocurilor (cad direct pe conducte).
- au distrus spaţiul verde din jurul blocului.
Pe mine mă deranjează cel mai mult distrugerea repetată a cablurilor de comunicaţii. Întrebarea mea este: unde îi pot reclama? La primărie, la poliţie, sau în altă parte?
Cel mai recent răspuns: eugen_r2 , utilizator 18:37, 22 Septembrie 2009
eugen_r2 a scris:

Bună ziua. La unul dintre blocurile din vecinătate a apărut o firmă care pune izolaţii termice. Nu au luat nici un fel de măsuri de protecţie, astfel încît:
- au rupt de mai multe ori cablurile de telefonie şi televiziune aşezate pe pereţii exteriori ai blocurilor.
- bucăţile de tencuială care cad pun în pericol conductele de gaz care de asemenea sunt aşezate lîngă pereţii blocurilor (cad direct pe conducte).
- au distrus spaţiul verde din jurul blocului.
Pe mine mă deranjează cel mai mult distrugerea repetată a cablurilor de comunicaţii. Întrebarea mea este: unde îi pot reclama? La primărie, la poliţie, sau în altă parte?

Puteti formula reclamatii unde doriti : la Primarie, la Politie, la Inspectia in Constructii, la OPC , la furnizorii de servicii etc. La Primarie, de exemplu, puteti semnala neregulile prin e-mail...

Dar... intrebare:"Dvs. ati fost prejudiciat in mod direct?"
Sigur. În primul rînd rămîn mereu fără internet, telefon şi televizor, pentru că toate vin pe acelaşi cablu. Plătesc 100 de lei pe lună ca să nu beneficiez de aceste servicii din cauza firmei de izolaţii. Pînă vine suportul tehnic să repare cablul, durează. Apoi, dacă se fisurează conducta de gaz, voi fi şi eu afecat, nu? De spaţiul verde de lîngă bloc beneficiez şi eu.
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
eugen_r2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)
Cabluri telefonie,internet,cablu roxanutza90 roxanutza90 buna ziua,am si eu o nelamurire. o firma de telefonie ,internet,cablu au montat pe peretele apartamentului meu langa balcon niste fire(echipament) sau ce ... (vezi toată discuția)
Obligatie legala desfiintare cablu tv igrishan igrishan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat un apartament care avea un cablu TV nefunctional. Acesta a fost instalat de o companie de cablu ... (vezi toată discuția)