Buna ziua,
am avut un proces cu un BEJ pentru o executare silita. Am cistigat procesul si in urma unor mail-uri cu acestia am reusit sa obtin o adresa de sistare a poprii dar nu si sumele si taxele platite. Cei de la BEJ tot amina inventind tot felul de motive. Ce pot face in acest sens ? sI daca tot amina restituirea sumelor pot cere in instanta pe linga acestea si daune morale ?
Nu-i veți recupera atât de repede precum doriți, dar în timp îi veți recupera.
Puteți cere prin instanța de judecată «întoarcerea executării», sau dacă aveți sentință executorie vă puteți adresa unui executor judecătoresc să puneți decizia instanței în executare.
La un proces, mi s-au cerut documente si sa timbrez corespunzator(cu cerintele celor de la BEJ- adica taxa conform valorii spuse de acestia) . Acesta taxa de timbru o mai pot recupera ? Si daca da, de la cine ?
Ați spus în topic că ați câștigat procesul, păi nu v-a acordat și cheltuielile de judecată incluzând toate taxele`? Sau poate nu ați cerut în acțiune și plata cheltuielilor`?
Cel care a pierdut procesul trebuie să plătească toate cheltuielile cu judecata, dacă ați cerut acest lucru, și dacă ați depus toate chitanțele la dosarul cauzei.