avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare sume
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare sume

Buna ziua,
am avut un proces cu un BEJ pentru o executare silita. Am cistigat procesul si in urma unor mail-uri cu acestia am reusit sa obtin o adresa de sistare a poprii dar nu si sumele si taxele platite. Cei de la BEJ tot amina inventind tot felul de motive. Ce pot face in acest sens ? sI daca tot amina restituirea sumelor pot cere in instanta pe linga acestea si daune morale ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina-gabriela , utilizator 15:47, 25 Mai 2017
Nu puteți cere daune morale.
Daca nu pot cere si daune morale, cum pot sa imi recuperez mai repede banii popriti de banca si de institutia la care lucrez ?
Nu-i veți recupera atât de repede precum doriți, dar în timp îi veți recupera.
Puteți cere prin instanța de judecată «întoarcerea executării», sau dacă aveți sentință executorie vă puteți adresa unui executor judecătoresc să puneți decizia instanței în executare.
La un proces, mi s-au cerut documente si sa timbrez corespunzator(cu cerintele celor de la BEJ- adica taxa conform valorii spuse de acestia) . Acesta taxa de timbru o mai pot recupera ? Si daca da, de la cine ?

Multumesc.
Ați spus în topic că ați câștigat procesul, păi nu v-a acordat și cheltuielile de judecată incluzând toate taxele`? Sau poate nu ați cerut în acțiune și plata cheltuielilor`?
Cel care a pierdut procesul trebuie să plătească toate cheltuielile cu judecata, dacă ați cerut acest lucru, și dacă ați depus toate chitanțele la dosarul cauzei.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am deschis un proces de stabilire paternitate și ... Raluca72 Raluca72 Bună ziua. Am deschis un proces de stabilire paternitate și am contactat un avocat și am stabilit ca onorariul va fi platit la sfarsit de catre parat. A ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa de timbru olga2011 olga2011 un prieten a fost in proces cu o \'autoritate\'. a castigat procesul. el a dat in judecata acea autoritate pentru daune morale . a cerut scutire de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata - penal ContSters83715 ContSters83715 este adevarat ca - cheltuielie de judecata se recupereaza doar la sfarsitul ligitiului (in mod special pe penal) ? si doar prin executor judecatoresc ? ( daca ... (vezi toată discuția)