avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de prenatal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de prenatal?

Buna ziua. Am 1 luna de cand am ramas insarcinata, si lucrez la o firma cu 4 ore pe cartea de munca, in sept pe 6 fac 1 an. In schimb pana sa fiu angajata aici am mai lucrat 6 luni la o alta firma tot 4 ore. Credeti ca se pun si cele 6 luni? Credeti ca pot beneficia de prenatal? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: vulpita24 , utilizator 18:56, 23 Mai 2017
Normal ar trebui sa se puna dar cu hotia din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laurasilviu Laurasilviu Buna ziua am și eu o întrebare dacă sunt însărcinată în 4 săptămâni dacă mă angajez până la luna nașteri pot beneficia de concediu prenatal??? (vezi toată discuția)