avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREBARE!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE!!!!

Ne aflam in proces de rezolutiune cu batranul de 83 de ani cu care am facut un CVC cu clauza de intretinere in urma cu patru ani.Primul proces s-a terminat,batranul a pierdut, instanta hotarand ca acesta refuza deliberat ajutorul nostru.In urma procesului ne-am impacat o perioada existand ca dovada o declaratie data unui comisar de politie de la judet unde se specifica acest lucru, si mai mult decat atat, dansul scrie ca a fost chiar influentat.Minunea insa nu a durat mult ....(fiind renumit ca reclamagiu si procesoman) si in perioada legala de dupa sentinta acesta a facut recurs.In momentul de fata avem o problema.Cum putem obtine o copie dupa aceasta declaratie aflata la politia judeteana?Este nevoie de interventia avocatului nostru?Si inca ceva....
Daca noi cunostem persoana care are anumite interese si doreste sa puna mana pe casa acesta facandu-i si o imputernicire avocatiala avocatului ce il sustine pe batran la recurs putem face ceva in sensul acesta?Va multumim
Cel mai recent răspuns: hannia , utilizator 19:05, 22 Septembrie 2009
Faptul ca persoana cu care va judecati este sustinuta de altcineva care ii plateste si avocatul nu are absolut nici un fel de relevanta asupra cazului!
Acea copie dupa declaratie nu cred ca o puteti obtine dar ati putea obtine un raspuns de la politie prin care vi se comunica ca acea plangere a fost clasata ca urmare a declaratiei persoanei prin care recunoaste ca a fost influentat si a impacarii lui cu cei pe care i-a reclamat!B-)
E suficient sa faceti o cerere la politie indicand numarul lucrarii.
Apoi faptul ca v-ati impacat nu inseamna nimic. In fond asta nu inseamna ca nu mai poate exercita calea recursului.
In privinta avocatului .... d.p.d.v legal el nu poate sa va reprezinte si pe dvs. si partea adversa. Daca e vorba de delegatie.
La altceva nici nu vreau sa ma gandesc.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune dupa renuntarea la pretentii pentru pasagerii accidentati Georgecorneliu Georgecorneliu Fiul meu a fost pasagerul accidentat dintr-o mașină, dintr-un accident rutier cauzat de șoferul mașinii în care se afla. Care sunt daunele pe care le pot ... (vezi toată discuția)
Vătămare corporală în urma unui accident auto, îngrijiri medicale mai mult de 90 de zile. care este procedura de împăcare între autor și victimă? elena.constantin elena.constantin Am produs un accident rutier banal din care a rezultat o victima. Aceasta a necesitat 3 saptamani internare, timp in care a avut o operatie. Au trecut cateva ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala de incredintare si iesirea din tara a minorului marafx marafx Pe aceasta cale comunic tuturor celor care pot avea nedumeriri rezultatele avute de mine in urma apelului telefonic catre numarul 021.9590 al politiei de ... (vezi toată discuția)