avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar

Executorul judecătoresc poate pune poprire pe contul bancar pe care îl folosesc doar pentru a primi alocația de stat a copiilor? Dacă nu atunci cum trebuie să procedez?
Poate pune poprire pe contul bancar. Dvs. va trebui sa demonstrati ca sumele din acel cont nu sunt ale dvs. ci reprezinta alocatia minorilor.
Mergeți la Bancă și discutați problema, iar dacă nu găsiți înțelegere la ghișeu, cereți să vorbiți cu directorul sau juristul băncii.
Faceți dovada că banii care intră în cont reprezintă alocația copiilor.

Mai aveți și varianta să faceți cerere pentru a vă fi virată alocația prin mandat poștal.
Mulțumesc, aşa am să fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar danaly03 danaly03 Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)
Restituire bani opriti in plus de executor tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa ma luminati intr-o problema: Am poprire pe salariu, creditori fiind o banca si un IFN. Am fost sunata de catre executorul ... (vezi toată discuția)
Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se vira pensie minor in intretinere valentinaman valentinaman Buna seara, am o situatie foarte neplacuta si as vrea sa ma ajute cineva cu o solutie. Eu platesc pensie alimentara si am si doua popriri, pana acum ... (vezi toată discuția)