avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de sarcina

Fiica mea lucreaza la o societate care nu a mai obtinut contracte si care in anul 2017 nu are activitate, astfel ca neavand bani, nu a achitat datoriile catre Casa de Sanatate.Concediul medicaul care i-a fost acordat conform legii, nu i-a fost achitat, angajatorul neavand bani, insa la inceputul luniii aprilie a achitat obligatiile CAS depunand din nou documentatia pentru acordarea sumei datorate catre mamica intrata in concediu medical si care nu are niciun alt mijloc de existenta.Pana azi, 24.05.2017, nu i s-au acordat banii pentru plata concediului. Va rog sa imi spuneti ce termen de plata are Casa de Sanatate Constanta, si ce trebuie sa faca fiica mea pentru a primi banii cuveniti, avand in vedere ca societatea nu are activitate si probabil isi va suspenda activitatea, insa pana atunci, mamica si copilul care se va naste la inceputul lunii iunie, au nevoie de b#-oani pentru a se intretine.:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 27 Mai 2017
Procedura de decontare a sumelor către angajatori
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume fnuass BobiX BobiX buna ziua, in septembrie 2011 am depus la casa de sanatate timis o cerere pt recuperarea unor sume din fnuass (concedii medicale platite angajatilor). stie ... (vezi toată discuția)
Neplata datoriilor angajatorului fata de un angajat ce ramane in pensie ionela6 ionela6 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati si pe noi. Matusa mea a ramas in pensie de boala incepand cu data de 28.02.2009. La acea data a fost deja incheiata nota de ... (vezi toată discuția)
Cotitatea disponibila KARRINA KARRINA Parintii mei ( mama si tata) au avut o casa si doi copii ( fiu si fiica). In urma decesului tatalui, cotele mostenitorilor au fost: 10/16-mama, 3/16- fiul si ... (vezi toată discuția)