avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... confirmare renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

confirmare renuntare urmarire penala

Am avut o plangere de la cineva, politia a anchetat si procurorul a hotarit neinceperea urmariri penale. Acum judecatoria ma cheama in instanta pentru confirmare renuntare urmarire penala. Am o intrebare, ce se poate intimpla acolo, si cum trebuie sa procedez pentru a primi aprobarea. Daca se poate raspuns pana pe 9-06 cand trebuie sa ma prezint. Multumesc anticipat ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: janot70 , utilizator 19:54, 28 Mai 2017
Nu cunoastem cat de serioasa este treaba. Daca va stiti ca i-ati gresit cu ceva, angajati un avocat.
Ca sa aveti o siguranta mai mare ar trebui sa procedati asa cum s-a aratat mai sus.
Daca se trimite inapoi dosarul la parchet veti ajunge sa fiti condamnat si costurile vor fi cu mult mai mari din toate punctele de vedere.
Mergeti la proces si sustineti cererea parchetului.
este o plangere de distruger,procurorul a decis deoarece nu a adus certificat medico-legal
Nu vad legatura CML cu distrugerea.

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu vatamare corporala OVIDIULUK20 OVIDIULUK20 Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati. In data de 22.09.2009 am avut ghinionul de a fi implicat intr-un accident soldat cu vatamarea unui om, mai ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei - petent, schimbare nume, legalitatea up sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Ma numesc Ioana Negoita si pe data de 5.03.2013 am primit in posta o rezolutie in care mi s-a comunicat ca am fost scoasa de sub urmarire penala. ... (vezi toată discuția)