avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cont bancar pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cont bancar pensionari

Buna ziua ! Sunt pensionar si am poprire pe pensie , poprire pe care o face Casa de pensii. Imi pot seschide un cont bancar in care sa primesc pensia ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Luckylucky1 , utilizator 19:41, 24 Mai 2017
desigur!
As dori sa mai stiu daca , in acest caz , as putea retrage banii de la bancomat sau ar trebui sa merg de fiecare data la banca. Avand deja poprire facuta de catre Casa de pensii , banca la care deschid contul ,l-ar putea bloca ?
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont si card bancar pensie Luckylucky1 Luckylucky1 Buna ziua ! Am poprire pe pensie , de la Casa de pensii . In acest caz as putea deschide un cont bancar de pensie si sa ridic banii cu cardul de la bancomat ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu echinacee echinacee Buna dimineata! in calitate de pensionar,mi-am schimbat domicililu ,am un nou act de identitate cu o noua adresa; trebuie sa merg sa depun cerere si copie ... (vezi toată discuția)