avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Estimativ, valoarea pensiei de limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Estimativ, valoarea pensiei de limita de varsta

Va rog sa imi spuneti, daca stiti care ar fi, estimativ, pensia pentru limita de virsta dupa 12 ani vechime si 5 ani de facultate la zi
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:31, 24 Mai 2017
Depinde de salariul avut in cei 12 ani de munca.
Daca a avut salariul mediu brut sau mai mic decat acesta, va primi indemnizatia minima pentru penionari in suma de 520 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Șomaj sau anticipată? Vychi 123 Vychi 123 Am 35 de ani munciți cu carte de muncă. As vrea sa știu cât este șomajul sau sa merg la pensie anticipata ? Cît ar fi penalizarea daca am 58 de ani și ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare flori2009 flori2009 Buna ziua! As dori sa aflu, care ar fi, in acest moment, cuantumul pensiei pentru o persoana care are 15 ani de contributii, presupunand ca a avut intotdeauna ... (vezi toată discuția)