Niciunul, fiind bunul dumneavoastră propriu (cu excepția cazului în care ați inclus-o în masa comună de bunuri printr-o convenție matrimonială).
Dacă ați realizat investiții comune în ceea ce privește casa, soțul are cel mult un drept de creanță față de dumneavoastră cu privire la partea sa din sumele contribuite. Prin investiții comune înțelegem reparații, zugrăveli, renovări, nu o extindere a imobilului pentru că acela e deja alt bun.
Am realizat investitii comune gen reparatii,zugraveli,pentru ca erau necesare,noi locuind in casa mostenita.Am daramat o magazie veche din lemn si am refacut-o dar mai mica si un foisor tot din lemn,am reparat o parte de acoperis si am turnat trotuar nou.Ce parte sau cum se impart acestea?Tot impreuna am infiintat o firma SRL la care am participat si eu cu bani la infiintarea ei si achizitionarea unui automobil (cumparat tot pe firma) prin credit banar acordat numai si cu semnatura mea.Ce procent ii revine sotului ca si creanta? Va multumesc.
Domiciliu conjugal
Marlil
Daca domiciliul si dotarile acestuia apartin exclusiv unuia din soti, aceasta conteaza ca o contributie la cheltuielie casatoriei? adica unul pune casa, ... (vezi toată discuția)
Garaj de masina mobil
dome
Buna seara.Stie careva daca iti trebuie autorizatie de constructie ptr un garaj de masina mobil atata timp cat nu este facut cu fundatie?Garajul asi vrea sa-l ... (vezi toată discuția)